Til salg/ for sale

Allerskønneste MY leder efter sit drømmematch. Er det mon dig?

My er en ung Australian Labradoodlehvalp, som er klar til at flytte til sin forever family.
Født: 17-10-2022
Størrelse: Mini/ lille medium
Pels: blød som silke og ikke-fældende
Farve: My forventes at blive en lys Silver, når hun er helt udvokset

My betyder mikro, og det er præcis hvad My er! I My’s lille krop gemmer der sig en stor personlighed. Hun er utrolig modig af så ung en hvalp og indeholder en god portion selvtillid. Hun elsker mennesker og hilser glædestrålende på alle hun møder på sin vej.  My elsker ture både dem i kendt terræn, men også nye oplevelser tages ind med stor appetit. Disse egenskaber betyder, at My møder alle nye udfordringer med et åbent sind.
My er helt sin egen - på den gode måde forståes. Hun synes det er helt fint at undersøge ting på egen pote, men nyder også at hygge sammen i godt selskab.

Aktiv udendørs - rolig og kærlig indendørs

Når dagen går på hæld, synes MY det er dejligt at ligge i sofaen og blive nusset eller tage en lur, mens I ser en film sammen eller læser en bog. Hun kræver ikke den store opmærksomhed, men nyder at være sammen også “hver-for-sig”. Måske med et gnaveben eller …

My vil elske at træne Nose-work og Spor, da hun bruger sin næse meget.

Altid er hun på jagt efter gode dufte som lige skal undersøges nærmere. Jeg tror, hun kan lugte muldvarpe og andet på lang afstand. Så graver hun så forpoterne går som trommestikker. Hun er så optaget af at blive klogere på, hvad det er, som gemmer sig. Hun hjælper gerne med havearbejde. Så det er en god ide, at sørge for et særligt “gravested” i haven, så rosenbedet lades i fred.

Lyder My som DIT drømmematch så tøv ikke med at kontakte mig.


Forrige
Forrige

Myy er flyttet til sin nye familie.

Næste
Næste

Girl Power